Welcome Гость | RSS

HAZARD Clan

Sunday, 19.05.2024, 00:45
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Общение » Главная! » VANDENTIEKIO IVADAS (nuoteku valymo irenginiai klaipedoje)
VANDENTIEKIO IVADAS
CharlesHambДата: Thursday, 06.02.2014, 13:59 | Сообщение # 1
Новый
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0 [ 0 ]
Статус: Offline
Награды: 0
Kuom ypatingi <a href=http://ltknygos.lt>NUOTEKU VALYMO IRENGINIAI</a>?

<a href=http://ltknygos.lt>Nuoteku sistema namui</a>

nuoteku valymo irenginiai vilniuje – labai gera būdas išvalyti nuotekas privačiuose imonėse, soduose, įmonėse ir kt. Tai geras svarbu vietovėse, kur neimanoma pasijungti prie miestelio kanalizacijos sistemos. Valymo įrenginių naudojimas reglamentuojamas Lietuvos matavimų nuostatais ir Ministrų kabineto reikalavimasi.

<a href=http://lzt.lt><img>http://lzt.lt/wp-content/uploads/2013/05/p5.jpg</img></a>

Galiojančios Lietuvoje statybos reikalavimai ir direktyvos, reikalauja, kad Biologiniai nuoteku valymo irenginiai būtų įgyvendinami šiais būdais: biologinis nuotekų valymas. Jei pasijungti prie miesto kanalizacijos tinklo nėra būdo, namo valdytojas turi pasirinkti ką naudoti – biologinio valymo įrenginį. Neverta suvienodinti tuos du budus, išmatų duobės gali tikti tik nuotekoms laikyti, jas privaloma reguliariai valyti, o tai labai brangiau, be to, reikia atsiminti ir stiprų nemalonų kvapą, kurį jos skleidzia aplinkui, daugiausiai vasarą. Biologinio valymo įrenginiai aptarnaujami tik kartą į metus kai reikia išsiurbti perteklinį dumblą. Biologinio valymo įrenginių privalumas – jie neskleidžia jokio kvapo.

Kanalizacija namui valo nuotekas iki būdo, kuris leidžia išleisti išvalytą vandenį i rezervuarus ir nebijoti aplinkos užterštumo.

Viskas apie <a href=http://ltknygos.lt>STATYBINES TECHNIKOS NUOMA</a>.

Valymo įrenginių viršus – stiprus ir sandarus, sukurtas iš polipropileno, kas užtikrina apsaugą nuo užteršimų patekimo į aplinką arba į geriamojo vandens šaltinius. Valymo įrenginiai sukurti taip, kad juos būtų paprasta ir lengva naudoti ir eksploatuoti, o taip pat neturėti nemalonių staigmenų naudojimo metu.


[url=http://lzt.lt]NUOTEKU VALYMO IRENGINIAI[/url] | [url=http://lzt.lt]STATYBINES TECHNIKOS NUOMA[/url]
 
Форум » Общение » Главная! » VANDENTIEKIO IVADAS (nuoteku valymo irenginiai klaipedoje)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: